Kansliet är bemannat måndag och onsdag kl 10-14. Övrig tid telefonsvarare 08-555 963 50 eller e-post

1806 sistaansokan aug

ettverkvar

Välkommen till en förbundsutställning under Konstens vecka - Ett verk var!

SK bjuder in alla medlemmar från hela landet att ställa ut ”Ett verk var” i vacker miljö på Husby gård i Kista, Stockholm. Vernissage i konstnärernas närvaro den 29 september kl.12-16. Nedplockning och städning den 14 oktober.

Varje deltagare bidrar med ett verk var. Uppge formatet på ditt konstverk vid anmälan. Podier finns till keramiker och glaskonstnärer m.fl. Lottning av platser kan komma att ske.

Kansliet kan ej ta emot verk så deltar du i utställningen lämnar du in ditt verk direkt i Husby gård mellan kl.10-13 den 28 september. Varje verk ska vara märkt med titel, teknik, pris och konstnärens namn.

Viss passning av lokalen under helgerna kan vara aktuellt för deltagare som bor eller vistas i närområdet. Hängning sköts av en lokal grupp från SK Öst.

Vi räknar med att 50 – 75 utställare får plats. Anmälan ska ske senast 21 juni 2018 till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. I anmälningsmailet ska namn, tfnr, e-postadress, teknik och region/ort framgå. Döp brevet ”Ett verk var”.
När du fått besked om du kommer med betalar du antagningsavgift på 200 kr till PG 40 91 41-9, märk inbetalningen med namn. Avgiften går bland annat till ”Besökarnas pris”, som delas ut i slutet av utställningen.

Annonsnotis och inbjudan till vernissage och utställning tas fram av SK Öst, men hjälp gärna till att sprida till era lokala tidningar och kontakter.

Läs om Husby gård på http://www.husbygard.nu

gefvert konstnarsforbundet banner 161101

Engleson56x237