jury small

Svenska Konstnärsförbundet bjuder in medlemmar i hela landet att söka till jurybedömd utställning i Olofströms Konsthall, 2 – 24 oktober 2021 (Blekinge, region syd)

SK jury nationellt 2021
Hämta PDF med fullständig information ››

Här nedan söker du med 3 konstverk som alla skall vara till salu.
• Sista ansökningsdag - 15 juli
• Besked om antagning - 31 augusti

Ansökningsavgift 300 kr (inbetald senast 15 juli)

Välkommen med din ansökan

Enbart öppet för medlemmar i Svenska Konstnärsförbundet

Bifoga 3 bilder (max 2 Mb per bild)

Fyll i priset på ditt verk
Bankgiro eller kontonummer (vid försäljning)

nordicchoicehotel

Ska du ställa ut på annan ort och behöver någonstans att sova?

Svenska Konstnärsförbundet har tecknat avtal med Nordic Choice Hotels för dig som medlem.
Hos Nordic Choice bor du bekvämt, modernt och till ett bra pris på över 190 hotell i Norden.

Med deras tre varumärken och en samling av fristående hotell kan du välja hotell i olika prisklasser både centralt och nära knutpunkter för kommunikation. Här hittar du en sammanställning över alla hotell ››

• Skapa din personliga profil på www.choice.se, lägg till SKs avtalskod: 60313636 och du är redo att boka till avtalspris!
  • Ladda ner appen "Nordic Choice Hotels" i App Store, lägg till din avtalskod: 60313636
  • Eller boka via Kundservice som är tillgängligt för via telefon, mail eller chatt, alla vardagar fram till kl. 20.00. Telefon: 0771 666 700 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hämta information ››
Hämta anvisning hur appen fungerar ››

logo forum4u

Välkommen till Svenska Konstnärsförbundets medlemsforum!
Här kan du som medlem berätta om utställningar, lägga upp egna gallerier och framför allt - knyta kontakter med medlemmarna i din region och runt om i Sverige. Varmt välkommen!

Gör så här:

• Forumet är endast öppet för medlemmar.
  • Är du medlem har du fått inloggningsuppgifter från förbundet.
  • Du loggar in med din mejladress och det givna lösenordet.
  • Klicka på E-post här till höger så markeras rutan du fyller i.
  • När du loggat in första gången, gå till Uppdatera profil, välj Kontakt, uppdatera lösenord.
  • Har du glömt dina inloggningsuppgifter, mejla till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. (Obs! svarar endast på tisdagar)

Vi arbetar med fortsatt utveckling av forumet, så håll utkik efter nyheter framöver.
Väl mött!

Svenska Konstnärsförbundets medlemsbrev

På grund av GDPR kan vi inte registrera din mejladress per automatik ytterligare en gång i mejlprogrammet.
Därför ber vi dig skicka in uppgfiterna själv så du inte missar någora nyheter!
(Vissa webbläsare visar inte fältet att skriva i - klicka på texten "Fyll i..." så dyker den upp)
Välkommen tillbaka!

Tack för besöket!