Kansliets telefontid: tisdagar kl 10-12Övrig tid telefonsvarare eller e-post.

Nordic Choice Hotel

nordicchoicehotel

Ska du ställa ut på annan ort och behöver någonstans att sova?

Svenska Konstnärsförbundet har tecknat avtal med Nordic Choice Hotels för dig som medlem.
Hos Nordic Choice bor du bekvämt, modernt och till ett bra pris på över 190 hotell i Norden.

Med deras tre varumärken och en samling av fristående hotell kan du välja hotell i olika prisklasser både centralt och nära knutpunkter för kommunikation. Här hittar du en sammanställning över alla hotell ››

• Skapa din personliga profil på www.choice.se, lägg till SKs avtalskod: 60313636 och du är redo att boka till avtalspris!
  • Ladda ner appen "Nordic Choice Hotels" i App Store, lägg till din avtalskod: 60313636
  • Eller boka via Kundservice som är tillgängligt för via telefon, mail eller chatt, alla vardagar fram till kl. 20.00. Telefon: 0771 666 700 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hämta information ››
Hämta anvisning hur appen fungerar ››

Kansliet har telefontid:
tisdagar
 kl 10-12
Övrig tid: telsvar eller e-post

Bildkonstnaren 4 20
Bildkonstnären 4, 2020
Utgivning 9 december till SK:s medlemmar.
Inte medlem men önskar tidningen?
Bli stödmedlem ››