Region Nord

Region Nord
Norrbotten och Västerbottens län


Verksamhet i regionen

Efter några år av väldigt liten verksamhet i regionen har nu Sonia Sjögren, Skellefteå och Elisabeth Linna Persson, Luleå, klivit in som kontaktpersoner. Hör av dig till dem om du vill göra ett projekt i regionen, eller har andra idéer!

Medlemsförmån

Som medlem i förbundet har du i år möjlighet att ansöka om 500 kr i utställningsbidrag när du antingen arrangerar din egen utställning eller deltar i en samlingsutställning.

För att ansöka, skicka efter formuläret på mejl till Region mitt som har hand om Region nord tills en arbetsgrupp eller styrelse är etablerad. Därefter fyller du i de nödvändiga uppgifterna och bifogar en kopia av kvittot eller fakturan för hyra samt eventuella annonskostnader.

Skicka sedan in ditt underlag via e-post till regionmitt@konstnarsforbundet.se, som kommer att hantera din ansökan och se till att ersättningen betalas ut efter utställningens start. Varje medlem har möjlighet att få 500 kr vid ett tillfälle under 2024, förutsatt att kostnaderna inte understiger den maximala ersättningen.

Missa inte att ta del av denna förmån 😊

Region nord önskar dig en härlig sommar! 🌸

Rulla till toppen