Region Väst

SK Region Väst
Västra Götalands, Hallands och Värmlands län

Medlemsinformation september

Hej!

Nu är hösten redan här och vi har flera utställningar och en medlemsträff på gång.

Galleri Barken Viking ”Konst ombord” Göteborg
Lördag 23 september är det vernissage för vår fjärde utställning på Barken Viking. Utställare är Gunilla Bitsos, Gunnar Dahlstrand, Frasse Glatzl, Ulla Gustafsson, Ylva Junfelt, Susanne Lager och Yuliia Stepaniuk. Utställningen pågår t o m 29 oktober. Öppet torsdag-söndag kl 12-17.

Fredag 27 oktober är det Kulturnatta i Göteborg då har vi extra öppet t o m kl 22 på kvällen, Vi bjuder på något att äta och dricka. Passa på och titta in då.

Medlemsträff onsdag 11 oktober Göteborg
Välkomna på medlemsträff onsdag 11 oktober kl 16-20 på Barken Viking, granne med Operan i Göteborg! Vi bjuder på något att äta och dricka. Ett bra tillfälle att träffa andra medlemmar och se den pågående utställningen. Anmäl dig gärna till gunilla.bitsos @gmail.com så vet vi hur mycket vi ska köpa in till träffen.

Galleri Engleson, Göteborg 30 sept – 5 okt och 7 – 12 okt
30 september är det vernissage för första utställningen på Engleson med Madelene Kristiansson, Cecilia Landin Ekelund, Weronica Dahlén, Agneta Starfelt, Greta Linderborg och Mia Älegård. Nästa vernissage är 7 oktober med Kim Kähäri, Maud Agnarsson, Anna Dagerud, Ingela Lind, Lisbeth van Ginhoven och Anita Vieweg.

Utställningsbidrag
Om ni är minst 3 medlemmar som vill anordna en egen utställning kan ni söka bidrag från SK för hyres- eller annonskostnader. Varje medlem kan få max 500 kr per person en gång under 2023. Bidraget söks via styrelsen i Region Väst. Obs! Erbjudandet gäller bara 2023.

Workshop – Handgjort papper 16 september inställd
Tyvärr blev vår workshop hos Kvarnbyns Handpappersbruk inställd p g a för få anmälda. Vi gör ett nytt försök till våren.

Vi har avtackat vår styrelsemedlem Andreas Henning som har flyttat till Stockholm. Tråkigt för oss men roligt för Region Öst. Vi önskar honom lycka till!

STYRELSEN SK REGION VÄST

Gunilla Bitsos, Ulla Gustafsson, Lars Hansson Lahn, Suzanne Raneke, Susanne Lager
Lily Charlotte Lövenstierne, Maj-Lis Uller

Rulla till toppen